loader image

     БЕЗПЛАТНА Доставка за поръчки над 300 лв

Плащания

Начало » Плащания

ПЛАТЕЖНИ МЕТОДИ, ИНТЕГРИРАНИ В САЙТА PIKE.BG

Методите за електроннo плащане чрез този онлайн магазин са следните:

1. РАЗПЛАЩАНЕ С ДЕБИТНИ/КРЕДИТНИ КАРТИ.

Пазаруването с дебитна или кредитна карта е част от ежедневието на модерния човек със забързано ежедневие. Определение, в което смятаме, че доста голяма част от хората се припознават.

Разплащане с платежна система PAYSERA. Цялостно решение за приемане на картови плащания на място, в движение, онлайн или където и да те отведе бизнесът ти

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

SPEEDY
Speedy също е един от водещите куриерски оператори в България, който предлага интеграция с различни онлайн магазини, сред които Prestashop, Opencart, WooCommerce и др. Изключително подробна информация и документация относно интеграцията на всеки един от сайтовете за онлайн разплащания, вижте на тяхната страница – https://www.speedy.bg/bg/online-shop-integration.

Операторът обслужва над 700 000 клиента и 25 млн. пратки годишно. Спиди доставя пратки не само на територията на България, но и до всяка точка на света, благодарение на партньорството с DPD – най-голямата мрежа за сухопътни доставки в Европа. Външният пазар осигурява около 8% от приходите на компанията, като този дял се удвоява в последните години.

Наложеният платеж е една от доста често предпочитаните опции за разплащане на услуги на куриерския оператор. За да можете и вие да използвате услугите на Speedy е необходимо да се обадите на посочените номера за контакт в сайта им и да попълните устно анкета с оператор, след което ще се свържат с вас обратно, за да ви потвърдят дали отговаряте на условията, за да сключите договор с тях.

Това бяха нашите предложения за начини на плащане на вашия сайт. Не забравяйте, че ако искате вашите клиенти да се чувстват комфортно, е необходимо да им осигурите различни опции за заплащане на техните услуги при вас. Колкото повече опции имате на вашия сайт, толкова по-добре, защото ще покриете очакванията на възможно по-голям брой ваши настоящи и бъдещи клиенти.

0
    0
    Вашата поръчка
    Вашата количка е празнаВърни се в магазин